banner ad

Απολυμάνσεις Ζωγράφου 210 76 22 111

 • Ιούνιος 16, 2017
 • Απολυμάνσεις
 • Add Reply

Απολυμάνσεις Ζωγράφου – 210 76 22 111

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και δραστηριοποιούμαστε σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στον τομέα ελέγχου των παρασίτων. Η εταιρεία μας δεσμεύεται να διατηρεί και να υπερβαίνει τα πρότυπα που απαιτούνται από την βιομηχανία και πιστεύουμε πολύ στην ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων με όλους τους πελάτες και τους προμηθευτές μας.

Εδώ και 40 περίπου έτη, προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Μέσα από την πολύτιμη και πολύχρονη εμπειρία είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε ολοκληρωτικά και αποτελεσματικά κάθε δύσκολη περίπτωση που έχει παρουσιαστεί στον χώρο σας. Η ομάδα μας απαρτίζεται από τεχνικούς που έχουν άρτια εκπαιδευτεί και συνεχίζουν να καταρτίζονται παρακολουθώντας σεμινάρια για τα νέα σκευάσματα και τεχνολογίες.

Είμαστε πολύ περήφανοι για την επιχείρησή μας και ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία και η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας, στηρίζουν ότι κάνουμε.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε μια στιγμή από το πολυάσχολο πρόγραμμα για να ελέγξετε τις επιλογές ελέγχου παρασίτων. Πιστεύουμε ότι πολλές από τις υπηρεσίες μας θα ταιριάξει στο πρόγραμμά σας. Όλοι έχουν διαφορετικές ανάγκες και όταν πρόκειται για τον έλεγχο παρασίτων θέλουν τις καλύτερες υπηρεσίες. Οι περισσότεροι άνθρωποι απλά δεν θέλουν έντομα ή τρωκτικά στο χώρο τους. Στην Απολυμάνσεις Ζωγράφου θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας και απλά επιλέξτε την υπηρεσία που ταιριάζει σε εσάς.

Εκτιμούμε ότι εξετάζετε το φάσμα των υπηρεσιών μας και ελπίζουμε ότι έχετε βρει κάτι που θα ταιριάζει στο χρονοδιάγραμμα και τις απαιτήσεις σας. Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε σύντομα. Αν έχετε περαιτέρω απορίες σχετικά με τα προγράμματα παροχής υπηρεσιών, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Απολυμάνσεις Ζωγραφου το συντομότερο δυνατόν.

Το σπίτι σας είναι πιθανόν η μεγαλύτερη επένδυσή σας και οι σημαντικές επενδύσεις πρέπει να προστατεύονται. Για να προστατεύσετε το σπίτι και την οικογένειά σας από μυρμήγκια, κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλους και άλλα καταστροφικά έντομα, η Απολυμανσεις Ζωγράφου εγγυάται τις ασφαλέστερες, αποτελεσματικότερες και πιο επαγγελματικές υπηρεσίες ελέγχου παρασίτων.

Μέσα από 40 και πλέον χρόνια εκπαίδευσης, κατάρτισης και εμπειρίας και την υιοθέτηση σύγχρονων τεχνολογιών ελέγχου παρασίτων, παρέχουμε στο σπίτι σας την καλύτερη δυνατή προστασία. Καλέστε την Απολυμανσεις Ζωγράφου την εταιρεία της γειτονιάς σας! Εξυπηρετούμε οικογένειες και επιχειρήσεις σε όλη την Αθήνα.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1970 και μέσω της συνεχιζόμενης σκληρής δουλειάς των τεχνικών και των υπαλλήλων της, παρουσιάζει συνεχή ανάπτυξη μέσω των άριστων υπηρεσιών και των εργασιών της. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη σας και να απασχολούμε περισσότερους ποιοτικούς υπαλλήλους και τεχνικούς στην εταιρεία μας.

Η δέσμευσή μας δεν είναι μόνο στους πελάτες μας αλλά και στους υπαλλήλους μας. Επιθυμούμε όλοι όσοι συνδέονται με την Απολυμάνσεις Ζωγράφου να ωριμάσουν και να ευημερήσουν στο μοναδικό επάγγελμα που έχουμε επιλέξει. Η εταιρεία μας δεσμεύεται ανεπιφύλακτα να παρέχει τις πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες καταπολέμησης παρασίτων με μεγάλη ανησυχία για το περιβάλλον και την ασφάλειά σας.

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

 • μυρμήγκια
 • κατσαρίδες
 • σκόρο
 • ψύλλοι
 • κουνούπια
 • μύγες
 • ποντίκια

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 • απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 210 76 22 111 για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη σαν μοναδικό, πράγμα που σημαίνει ότι θα κάνουμε τα πάντα για να ικανοποιήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Μπορείτε να καλέσετε όποτε θέλετε, είμαστε στην διάθεση σας να απαντήσουμε και να λύσουμε κάθε σας απορία. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεων Ζωγράφου

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Ζωγράφου – 210 76 22 111
 • Απεντόμωση Ζωγράφου – 210 76 22 111
 • Μυοκτονία Ζωγράφου – 210 76 22 111
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Ζωγράφου – 210 76 22 111

Επίσης αναλαμβάνουμε:

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Έχει στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κλπ, που προσβάλλουν πάσης φύσεως εγκαταστάσεις (μονοκατοικίες, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, γραφεία, σχολεία, νοσοκ…

Απολυμάνση Διαμερίσματος – Πολυκατοικίας

Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε οικίες είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας ενός Διαμερίσματος ή μιας Πολυκατοικίας. Τα παράσιτα μπορούν …

Απολυμάνση Εργοταξίου

Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε εργασιακούς χώρους είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας μιας επιχείρησης ή οργανισμού. Τα παράσιτα …

Απολυμάνση Μονοκατοικίας με κήπο

Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε οικίες είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας μιας οικίας με κήπο. Τα παράσιτα μπορούν αν αναπτυχθούν με τα…

ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτ…

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

Μυοκτονία Ποντικών – Απολύμανση Ποντικών – Καταπολέμηση ΠοντικώνΗ δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές (δομικές ζημιές, βραχυκυκλώματα κλπ.), τις ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφ…

Τιμοκατάλογος Απολυμάνσεων

ΑΠΟ ΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΤΙΜΗ ΜΙΑΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ? ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ:α) επιθεώρηση του προβληματικού χώρου που αφορά την απολύμανση. β) ταυτοποίηση των ειδών που δημιουργούν το πρόβλημα για την απεντόμωση. γ) υπολογ…

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ

Στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον, συμβιώνουμε με ζωικούς οργανισμούς, πολλοί από τους οποίους δημιουργούν αρκετά προβλήματα στον σημερινό άνθρωπο, είτε γιατί καταστρέφουν τις κατασκευές του ( σαράκια, τερμίτες, ποντίκια κλπ), είτε γιατί η παρουσία του απ…

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συνεργασίας Απολύμανσης – Απεντόμωσης Μυοκτονίας

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 210 76 22 111 : ΒΥΡΩΝΑΣ – ΚΑΡΕΑΣ – ΥΜΗΤΤΟΣ – ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ – ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΙΛΙΣΣΙΑ – ΓΟΥΔΙ &amp…;
.

Απεντομώσεις Ζωγράφου

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Αθήνας ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Μυοκτονίες Ζωγράφου

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Ζωγράφου

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Απολυμάνσεις Ζωγράφου και στην Αθήνα

Ο Υμηττός είναι βουνό της Αττικής. Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του λεκανοπεδίου της Αθήνας. Υψώνεται μεταξύ του λεκανοπεδίου Αθηνών και των Μεσογείων με κατεύθυνση από Β. προς Ν. από τη δίοδο του Αγίου Ιωάννου του Κυνηγού καταλήγοντας πάνω από τη Βούλα και τη Βάρη.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμανσεις στα Κεντρικά προάστια

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Ζωγράφου

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση

 

Σχόλια

σχόλια

Tags: αθήνα, απεντομώσεις, απολυμανσεισ, Απολυμάνσεις κεντρικά προάστια, Απολυμάνσεις προάστια Αθήνων, Ζωγράφου, μυοκτονίες, παρασιτοκτόνα

Post a Reply

Or
Login with Facebook

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top