banner ad

Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο 210 99 01 999

 • Απρίλιος 29, 2014
 • Αποφράξεις
 • Add Reply

Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο

Η Εταιρεία Αποφράξεις Παλαιο Φαληρο Αθήνας 210 99 01 999

Βρίσκεστε στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου κι έχετε πρόβλημα με βουλωμένα φρεάτια; Χαμηλή πίεση στην παροχή του νερού σας; Ο νεροχύτης σας βγάζει δυσάρεστες οσμές; Για οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε στην αποχέτευσή σας καλέστε αμέσως την Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο. Θα ανταποκριθούμε άμεσα και με συνέπεια και θα σας λύσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά το πρόβλημα σας.

Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές στο Παλαιό Φάληρο, σε 24ωρη βάση, όλο το χρόνο, Κυριακές και αργίες.

 • Φλοίσβο,
 • Αμφιθέα, πλατεία
 • Ντάβαρη,
 • Αγία Βαρβάρα,
 • Κοψαχείλα,
 • Πλανητάριο,
 • Παναγίτσα,
 • Νεκροταφεία,
 • Εδέμ,
 • Ρέμα Πικροδάφνης,
 • Τροκαντερό,
 • Μπάτη,
 • Γήπεδα
 • και φυσικά Κέντρο,

Επικοινωνήστε άμεσα με έναν εκπρόσωπο της Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο για να σας κλείσουμε ένα ραντεβού και να σας επισκεφτεί το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα στον τόπο και την ώρα που εσείς θα μας υποδείξετε, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση. Επειδή ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και εμείς στην Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο το γνωρίζουμε καλά, θα είμαστε εκεί πάντα στην ώρα μας, χωρίς να δημιουργηθεί για εσάς η παραμικρή ταλαιπωρία.

ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Δραστηριοποιούμαστε με απόλυτο επαγγελματισμό και συνέπεια στο χώρο των αποφράξεων, περισσότερο από 50 χρόνια και προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες στις αποφράξεις, τις αντλήσεις, τους καθαρισμούς φρεατίων της αποχέτευσης για κάθε νοικοκυριό και κάθε επιχείρηση. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και ειδικά στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου προσφέρουμε ειδικά πακέτα υπηρεσιών για σπίτια, μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους (εμπορικά καταστήματα, γραφεία, χώρους εστίασης κ.α).

Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο για ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας

Για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε, χρησιμοποιείται εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας, από τεχνικούς με άριστη και εξειδικευμένη κατάρτιση και τεχνογνωσία. Αποφράξεις παντός είδους, τακτικές συντηρήσεις των σωληνώσεων της αποχέτευσης, επαγγελματικός καθαρισμός των φρεατίων, έλεγχος και εντοπισμός προβλημάτων με χρήση ειδικής ψηφιακής κάμερας στο εσωτερικό των σωληνώσεων της αποχέτευσης σε σημεία που είναι απρόσιτα, χρήση ριζοκοπτικών μηχανημάτων και μηχανημάτων με υψηλή πίεση νερού κ.α είναι μερικές από τις παροχές υψηλού επιπέδου μας, που σας προσφέρονται στις καλύτερες τιμές της αγοράς άμεσα και γρήγορα.

Ελάτε σας εμάς ή επικοινωνήστε μαζί μας και το οποιοδήποτε πρόβλημα σας, θα γίνει δικό μας. Σας απαλλάσσουμε από τις σκοτούρες που δημιουργούν οι μπλοκαρισμένοι σωλήνες και πάσης φύσεως θέματα αποφράξεων στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και σας προσφέρουμε λύσεις για οτιδήποτε έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έρθετε σε επαφή με την Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο και η λύση στο πρόβλημα σας είναι δεδομένη. Γιατί κανένας στο χώρο των αποφράξεων δεν ξέρει καλύτερα από εμάς πώς να φέρει εις πέρας οποιοδήποτε πρόβλημα. Κι επειδή φροντίζουμε για εσάς και στην πρόληψη ζημιών στις εγκαταστάσεις των συστημάτων σας, προτείνουμε μια σειρά υπηρεσιών όπως τακτικές συντηρήσεις των φρεατίων και επαγγελματικούς καθαρισμούς των αποχετευτικών συστημάτων που προλαμβάνουν σε μεγάλο βαθμό τη δημιουργία οποιασδήποτε βλάβης και αυξάνουν σημαντικά το χρόνο ζωής και σωστής λειτουργίας των εγκαταστάσεών σας.

Ρωτήστε για εμάς, έναν από τους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες μας που έχουμε εξυπηρετήσει στην περιοχή του Παλιού Φαλήρου και αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση της εταιρίας μας και θα σας πουν ότι η Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο είναι η πιο κατάλληλη και αξιόπιστη λύση για κάθε πρόβλημα στο χώρο των αποφράξεων και των αποχετευτικών συστημάτων.

Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο για άμεση και σωστή εξυπηρέτησή και λύση

Εξάλλου σκοπός της Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο είναι πέρα από την άμεση και σωστή εξυπηρέτησή και λύση του εκάστοτε προβλήματος σας παρουσιαστεί, να δημιουργήσουμε μια μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας, καθώς για εμάς κάθε πελάτης μας είναι μοναδικός και αντιμετωπίζεται σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες και ιδιαιτερότητες. Γι’ αυτό το λόγο, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας , όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, Κυριακές, εορτές και αργίες. Να είστε σίγουροι ότι η εξυπηρέτησή σας θα είναι γρήγορη, άμεση και με το χαμηλότερο οικονομικό κόστος. Και φυσικά το αποτέλεσμα είναι η σίγουρη λύση του προβλήματος σας. Εγγύηση γι’ αυτό είναι η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας και ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την άριστη τεχνογνωσία μας.

Η Εταιρεία Αποφράξεις Αθήνας  στο Παλαιο Φαληρο 210 99 01 999

Η εταιρεία Αποφράξεις Παλαιο Φαληρο Αθήνας ειδικεύεται στις Αποφράξεις, ΑπολυμάνσειςΑντλήσεις Υδάτων, Καθαρισμούς Αποχετεύσεων, Διάγνωση με κάμερα, και Συντηρήσεις Αποφράξεων στο Παλαιό Φάληρο.

Μπορούμε να είμαστε περήφανοι για την άριστα εξυπηρετούμενη πελατειακή μας βάση, στην περιοχή του παλαιού Φαλήρου, καθώς μας εμπιστεύονται και μας προτιμούν οικιακοί και εμπορικοί πελάτες, μιας και τα αποτελέσματα των εργασιών μας είναι η καλύτερη διαφήμιση τις ποιότητας της εργασίας μας στην περιοχή του Φαλήρου. Είμαστε πάντα διπλά σας ώστε κανενός είδους πρόβλημα σχετικό με το αποχετευτικού δίκτυο και την ευάριθμη λειτουργία των αγωγών αποστράγγισης των υδάτων

Κινητό συνεργείο της Αποφράξεις Αθήνας που κινείται στον δρόμο στο Παλαιό Φάληρο

Η εταιρεία Αποφράξεις Αθήνας, εξειδικευμένη στις αποφράξεις από το 1970, είναι από τις πρώτες στην προτίμηση του καταναλωτή, διότι διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να λύνει αποφασιστικά κάθε πρόβλημα απόφραξης στην περιοχή σας και στο δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων παντός είδους στο Παλαιο Φαληρο
 • Αποφράξεις ομβρίων υδάτων – υδρορροών στο Παλαιο Φαληρο και στις γύρω περιοχές
 • Αποφράξεις σιφονιών λεκάνης, νιπτήρων και νεροχυτών στο Παλαιο Φαληρο

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στο Παλαιο Φαληρο
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στο Παλαιο Φαληρο
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στο Παλαιο Φαληρο

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στο Παλαιο Φαληρο για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Κοντά σας στο Παλαιο Φαληρο και σε όλη την Αττική, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο!

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Μεγάλη ρίζα που έβγαλε από την απόφραξη το προσωπικό της Αποφράξεις Αθήνας στο Παλαιό Φάληρο

Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

  ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

  Τεχνικός της Αποφράξεις Αθήνας που βγάζει μπάζα από αποχέτευση στο Παλαιό Φάληρο

 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΩΝΙΟΥ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΟΗΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ
 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας .

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Παλαιο Φαληρο

Ρίζα που έχει βρεθεί από το συνεργείο της Αποφράξεις Αθήνας σε αποχέτευση στο Παλαιό Φάληρο

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή,

αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Μάθετε τι συμβαίνει πραγματικά στους σωλήνες σας με τις επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης και επιθεώρησης με κάμερα. Καλέστε την Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο για να στείλουμε έναν τεχνικό στο σπίτι σας σήμερα.

Κρατήστε τους αποχετευτικούς αγωγούς σας απαλλαγμένους από τα φράγματα με τις υπηρεσίες καθαρισμού των αποχετευτικών συστημάτων και επιθεώρησης της αποχέτευσης με κάμερα.

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τις αποχετεύσεις σας; Θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλά θέματα που είναι οι αιτίες. Με τον επαγγελματικό καθαρισμό αποχέτευσης και την επιθεώρηση με κάμερα από την Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο, οι ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων μπορούν πάντα να είναι σίγουρη ποιο είναι το πρόβλημα και ο καλύτερος τρόπος για να το λύσουν.

Σημάδια που δηλώνουν ότι χρειάζεστε καθαρισμό της αποχέτευσης

Εάν εντοπίσετε κάποιο από τα παρακάτω συμπτώματα στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, μπορεί να υποδηλώνει ότι χρειάζεστε επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης:

 1. Αργή αποστράγγιση ή στάσιμο νερό στη μπανιέρα, το νεροχύτη ή το ντους.
 2. Δυσάρεστες οσμές στην κουζίνα ή το μπάνιο
 3. Χαμηλή ή υψηλή στάθμη του νερού της λεκάνης της τουαλέτας
 4. Οποιοδήποτε από αυτά τα ζητήματα μπορεί να οδηγήσει σε έμφραξη κάπου στο σύστημα σωληνώσεων.

Ποια είναι τα οφέλη του επαγγελματικού καθαρισμού αποχέτευσης;

Για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού, μια βουλωμένη αποχέτευση επιλύεται με την αγορά χημικών καθαριστικών απόφραξης που ρίχνουν κάτω από την αποχέτευση. Ενώ αυτές οι χημικές ουσίες μπορεί να φαίνονται σαν μια γρήγορη λύση, στην πραγματικότητα προκαλούν πολύ περισσότερες ζημιές από ότι βοήθεια. Το δραστικό συστατικό στα περισσότερα από αυτά τα καθαριστικά είναι προσωρινά αποτελεσματικό επειδή τρώει το βούλωμα, αλλά τρώει επίσης το σωλήνα σας, δημιουργώντας τελικά αδύναμα σημεία που είναι επιρρεπή σε ρήξη και σπασίματα.

Ρωτήστε μας και αποφασίστε

Για τι εμείς μπορούμε να σας εγγυηθούμε άριστα αποτελέσματα και ταχύτητα στην εξυπηρέτηση για παντός είδους εργασίες απόφραξης και απολύμανση, καθώς και καθαρισμό και συντήρηση αποχετευτικών αγωγών και σιφωνίων. Με την πολυετή εμπειρία μας είμαστε οι ποιο κατάλληλοι να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά οποιοδήποτε[οτε πρόβλημα ή δυσλειτουργία εχει εμφανιστεί στο σύστημα της αποχέτευσης σας. μην διστάζετε να μας ρωτήσετε για κάθε είδους πληροφορία ή διευκρίνηση θα θέλατε. Ενας ειδικευμένος τεχνικός θα σας λύσει οποιαδήποτε αποριών χωρίς καμία χρέωση.

ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Χαρτιά που έβγαλε το συνεργείο της Αποφράξεις Αθήνας από αποχέτευση στο Παλαιό Φάληρο

Η εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας. Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αττικής με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο Παλαιο Φαληρο στα τηλέφωνα  210 99 01 999

Διάγνωση με κάμερα Παλαιό Φάληρο

Γιατί να χρησιμοποιήσετε μια κάμερα για να διαγνώσετε ένα μπλοκάρισμα;

Οι επιθεωρήσεις της αποχέτευσης με κάμερα είναι εξαιρετικά χρήσιμες κατά τη διάγνωση προβλημάτων της γραμμής της αποχέτευσης. Μια ειδική, ψηφιακή κάμερα διάγνωσης είναι τοποθετημένη σε μια εύκαμπτη ράβδο που ταιριάζει στο εσωτερικό του σωλήνα σας. Αυτό επιτρέπει στον τεχνικό μας να δει τι συμβαίνει στους σωλήνες σας σε πραγματικό χρόνο. Μερικά από τα πλεονεκτήματα αυτής της υπηρεσίας περιλαμβάνουν:

 • Εξαλείφει το χρόνο και την ταλαιπωρία για την εξεύρεση του προβλήματος, αφού με την κάμερα το πρόβλημα μπορεί να φανεί ξεκάθαρα.
 • Μείωση του κόστους, καθώς απαιτείται μικρότερη παρέμβαση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.
 • Το να βλέπετε το πρόβλημα από πρώτο χέρι θα επιτρέψει στον τεχνικό να καταλήξει στο πιο αποδοτικό και οικονομικά συμφέρον σχέδιο επίλυσης.

Άλλοι λόγοι για να μας επιλέξετε

Όταν συνεργάζεστε με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, μπορείτε να περιμένετε την πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική υπηρεσία. Περιλαμβάνουμε επίσης τα ακόλουθα χαρακτηριστικά για να προσδώσουμε αξία στην εργασία μας και να σας προσφέρουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μας:

 

 • Διατίθενται όλο το 24ωρο
 • Προκαθορισμένη τιμολόγηση
 • Εξειδικευμένη υπηρεσία σε προσιτές τιμές
 • Οικογενειακή επιχείρηση
 • Εγγύηση για όλες τις υπηρεσίες των αποχετευτικών δικτύων
 • 100% εγγυημένη ικανοποίηση

Την επόμενη φορά που έχετε βουλωμένη αποχέτευση, μην χρησιμοποιήσετε κάποιο χημικό καθαριστικό απόφραξης. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ για μια αξιόπιστη επαγγελματική επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης και υπηρεσίες καθαρισμού αποχετευτικών δικτύων στο Π. Φάληρο και τις γύρω περιοχές σήμερα.

Συντηρήσεις Αποφράξεις Παλαιο Φαληρο

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού. Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Αθήνας στο Παλαιο Φαληρο αλλά και στο Φαληρο αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Αθήνας στο Παλαιο Φαληρο προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 99 01 999 για αποφράξεις Παλαιό Φάληρο

Σχόλια

σχόλια

Tags: , , , απολυμανσεισ, αποφράξεις, αποχετευσεις, δημος, καθαρισμοί φρεατίων, Παλαιό Φάληρο, συντηρήσεις, Φάληρο

Post a Reply

Or
Login with Facebook

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top