Additional menu

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μπορείτε να καλέσετε την Αποφραξεις Πειραια με απόλυτη εμπιστοσύνη. Ο στόλος των οχημάτων μας είναι εξοπλισμένος με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας. Η ομάδα των τεχνικών μας είναι εκπαιδευμένοι, έμπειροι και απόλυτοι γνώστες των αποχετεύσεων. Έρχονται πάντα προετοιμασμένοι για να γίνει η δουλειά σωστά και εγγυημένα με άριστα αποτελέσματα. Αποφράξεις Πειραιάς

Στην Αποφράξεις Πειραιάς καταλαβαίνουμε ότι, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε, οι αποχετεύσεις σας θα χρειαστούν ακόμα έναν λεπτομερή καθαρισμό κάποια στιγμή. Αυτός είναι ο λόγος που παρέχουμε μερικές επιλογές που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τις αποχετεύσεις σας σε καλή κατάσταση.

Οι αποχετεύσεις μας μπορούν να βουλώσουν από πολλούς και διάφορους λόγους. Αυτό μπορεί να προκληθεί από τρίχες, λίπη, υπολείμματα φαγητού, ρίζες ή φύλλα δέντρου. Από κακή χρήση, βλάβη ή αμέλεια. Με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που έχουμε στην κατοχή μας μπορούμε να επιλύσουμε τα πάντα.

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με βουλωμένες αποχετεύσεις, νεροχύτες ή τουαλέτες;

Καλέστε χωρίς να χάνετε καθόλου χρόνο την Αποφράξεις Πειραιάς. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή της ημέρας να σας εξυπηρετήσουμε. Προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης των αποχετεύσεων σε ολόκληρη την περιοχή του Πειραιά και των προαστίων του.

Ο καθαρισμός των φραγμένων αποχετεύσεων θεωρείται ένα δύσκολο έργο. Αλλά όχι για την Αποφραξεις Πειραιας. Λόγω της αφθονίας και της παλαιότητάς των κτιρίων του Πειραιά, οι περισσότερες εταιρείες δεν αναλαμβάνουν δύσκολες περιπτώσεις. Η εμπειρία και οι γνώσεις μας είναι ικανές για την αποτελεσματική και πλήρη διόρθωση οποιασδήποτε άσχημης κατάστασης στα αποχετευτικά σας δίκτυα. Καλέστε Αποφραξεις Πειραιας και θα φροντίσουμε να σας απαλλάξουμε από τα δυσάρεστα προβλήματα που έχουν αναστατώσει την καθημερινότητά σας.

Τα προβλήματα στα αποχετευτικά σας δίκτυα σας έχουν κουράσει; Εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε ανά τακτά, χρονικά διαστήματα μία προληπτική συντήρηση. Η Αποφράξεις Πειραιάς σας εξασφαλίζει ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Είτε αν πρέπει να καθαρίσει τους σωλήνες είτε να ανιχνεύσετε προβλήματα στις γραμμές της αποχέτευσης. Παρά το μέγεθος των ζημιών, διορθώστε το πρόβλημα και επαναφέρετε το σπίτι σας στους φυσιολογικούς του ρυθμούς. Μάθετε για τις διάφορες υπηρεσίες συντήρησης που παρέχει ένας τεχνικός της Αποφράξεις Πειραιάς για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Αν κατοικείτε κάπου για αρκετά καιρό, θα έχετε κάποια στιγμή ένα πρόβλημα αποχέτευσης

Αποφύγετε τις περιττά εμπλοκές, κάνοντας έναν επαγγελματικό καθαρισμό στο αποχετευτικό σας δίκτυο συχνά. Τα χημικά προϊόντα καθαρισμού των αποχετεύσεων καταστρέφουν τους σωλήνες, αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές. Επιλέξτε έναν τεχνικό της Αποφράξεις Πειραιάς, ο οποίος ειδικεύεται στη συντήρηση και τον καθαρισμό των σωλήνων και των φρεατίων. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένα σημάδι από μία εμπλοκή, που δε θα το βρείτε μέσα από μια προληπτική επιθεώρηση με κάμερα.

Διαρροές νερού μπορεί να προκληθούν από φθορά ή ακατάλληλη εγκατάσταση. Παρά την αιτία, διατηρήστε ασφαλείς τις εγκαταστάσεις σας για να αποφύγετε τέτοια προβλήματα. Μια κοινή αιτία είναι ένας σωλήνας που έχει φθαρεί τα χρόνια. Είναι εύκολο να εντοπίσετε μερικές εμπλοκές, αλλά κάποιες άλλες είναι κρυμμένες μέσα σε σωλήνες. Ένας τεχνικός βρίσκει τους ευκολότερους και λιγότερο καταστροφικούς τρόπους να βρεθούν οι εμπλοκές. Λάβετε προληπτικές συμβουλές από έναν επαγγελματία, όπως η Αποφράξεις Πειραιάς.

Τα μηχανήματα υψηλής πίεσης νερού μπορούν να διασπάσουν τυχόν μπλοκαρίσματα, αφαιρώντας οτιδήποτε υπάρχει στα τοιχώματα των σωληνώσεων. Όλα αυτά απομακρύνονται από τους σωλήνες και το αποχετευτικό σας σύστημα επιστρέφει στην φυσιολογική του κατάσταση. Επίσης προσφέρουμε μια πλήρη προληπτική συντήρηση για εκείνους που προτιμούν την πρόληψη από την ταλαιπωρία που προκαλείται από βουλωμένες αποχετεύσεις. Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις, σχολεία, νοσοκομεία, στρατόπεδα, οικίες, πολυκατοικίες, κ.α.

Στον εξοπλισμό μας περιλαμβάνεται και η κάμερα υψηλής τεχνολογίας οπού κάποιες φορές είναι αναγκαία η χρησιμοποίηση της. Έτσι μπορούμε να εντοπίσουμε και να διαγνώσουμε την ακριβή θέση του προβλήματος στις σωληνώσεις και πολύ πιο εύκολα να το αντιμετωπίσουμε. Με αυτόν τον τρόπο γλιτώνετε και εσείς από άσκοπα σκαψίματα.

Συνοικίες & Περιοχές Πειραιά

Αγιά Σοφιά (Μανιάτικα), Άγ. Βασίλειος, Άγιος Νείλος, Βούρλα, Βρυώνη, Γούβα του βάβουλα, Δημοτική αγορά, Ευαγγελίστρια, Ζέα (Πασαλιμάνι), Ηλεκτρικός (συνοικία) ή Λεμονάδικα, Καμίνια, Καλλίπολη,(Πειραιάς), Καρβουνιάρικα, Κοπή, Καστέλλα, Μικρολίμανο, Νέο Φάληρο, Ξαβέρη, Παλιατζήδικα, Παπαστράτος, Πειραϊκή, Πηγάδα, Προφήτης Ηλίας (Πειραιά), Ρετσίνα, Τερψιθέα, Τρούμπα, Υδραίικα, Φρεαττύδα, Χατζηκυριάκειο.

Σήμερα το λιμάνι, το οποίο περιγράφουν οι περιηγητές σε διαφορετικές περιόδους χαρακτηρίζοντάς το ως έναν έρημο τόπο, είναι ένα λιμάνι σύγχρονων υπηρεσιών, ένα κέντρο εμπορικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας, ένα λιμάνι τουρισμού και πολιτισμού, στου οποίου τις ακτές μπορεί κανείς να δει και να θαυμάσει τα αποτυπώματα ενός αρχαίου πολιτισμού, παράλληλα με τη ζωντανή πόλη της επιχειρηματικότητας και της καθημερινής πολύβουης δραστηριότητας των κατοίκων της.

Για την αρχαία και σύγχρονη ιστορία του έχουν γραφτεί πολλά βιβλία˙ ελάχιστα όμως έχουν γραφτεί για την μακραίωνη πορεία του, από την περίοδο της καταστροφής του από τους Ρωμαίους μέχρι τα χρόνια της ανασυγκρότησής του, μετά την ελληνική επανάσταση του 1821. Η καταγραφή μαρτυριών και εικόνων από περιηγητές, που επισκέφθηκαν τα σκοτεινά χρόνια της οθωμανικής σκλαβιάς την Αθήνα και τον Πειραιά, δίνουν μια εικόνα του λιμένα, όταν αυτός είχε χάσει στους χάρτες ακόμα και το ιστορικό όνομά του. Γι’ αυτό και έχει μιαν ιδιαίτερη αξία.

πηγή: Wikipedia

Μερικές συμβουλές για να μην φράξει ο νεροχύτης σας

Το 80% των περιπτώσεων παρουσιάζεται στον νεροχύτη σας και σίγουρα θα χρειαστείτε απόφραξη, θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εάν δεν επιβαρύνατε το νεροχύτη σας με λίπη ή τροφές. Θα πρέπει πάντα να αποφεύγετε να ρίχνετε μαγειρικά λίπη, βούτυρα και μαργαρίνες στο νεροχύτη σας και πάντα θα πρέπει να καθαρίζετε τα πιάτα και τις κατσαρόλες σας πριν τις πλύνετε.

Τα υπολείμματα τροφών όσο μικρά και αθώα και αν είναι, με την πάροδο του χρόνου σχηματίζουν ένα λεπτό πουρί που σιγά σιγά θα φράξει τον νεροχύτη σας ή το σιφόνι σας ή κάποιο σωλήνα μερικά μέτρα πιο κάτω από το διαμέρισμά σας και ούτε η ατσαλίνα θα τον φτάνει.

Τότε είναι σίγουρο ότι θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσουμε με την μέθοδο της υδροβολής για να αποφραχθεί από ειδικό μηχάνημα υδροβολής. Όσο πιο προσεκτικοί είστε με το πλύσιμο των πιάτων τόσο πιο αργά ή και ποτέ, δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα απόφραξης.

Αποφράξεις Πειραιάς κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.